När vi kom hem förberedde vi kvällens efterrätt, såhär gjorde vi
Mamma Vilds romantiska hallonmousse (ca 9 port)
-5 dl vispgrädde, 1 dl gelésocker och ½-1 liter hallon.
-Pressa hallonen genom en sil så du får ut saften.
-Koka upp hallonsåsen du får ut med sockret och låt det svalna.
-Vispa grädden krämig, inte hård.
-Vänd ner hallonsåsen, blanda och lägg upp i portionsskålar.
-Ställ i kylen minst en timme så de stelnar.
-Servera med sockerhjärtan och bjud din kärlek på mästerverket!
Mamma Vilds romantiska hallonmousse (ca 9 port)
-5 dl vispgrädde, 1 dl gelésocker och ½-1 liter hallon.
-Pressa hallonen genom en sil så du får ut saften.
-Koka upp hallonsåsen du får ut med sockret och låt det svalna.
-Vispa grädden krämig, inte hård.
-Vänd ner hallonsåsen, blanda och lägg upp i portionsskålar.
-Ställ i kylen minst en timme så de stelnar.
-Servera med sockerhjärtan och bjud din kärlek på mästerverket!
9 portioner!! Du har många älsklingar du!!! Verkar gott. Väntar med spänning på snigeln Sörens berättelse.
SvaraRaderaKram fråm mamma/mormor
Jag menade 7. Önsketänkande vad gäller antalet älsklingar :)
SvaraRadera