tisdag 22 maj 2012

Stockholmsweekend med Maffiamamman

I fredags hoppade vi på tåget till Stockholm och kom fram med lagom marginal så vi hann checka in på hotellet, gå en första runda på stan och äta kvällsmat innan vi promenerade till Chinateatern. Där avnjöts den finfina musikalen Dirty Dancing innan vi promenerade hem till hotellet igen. Musikalen var precis så bra som jag trodde och födelsedagsbarnet var lika nöjd. Efter att ha avnjutit musikal, sovit 2 HELA nätter i skön hotellsäng, legat kvar länge på morgonen, ätit megastor frukostbuffé, shoppat, fikat och ätit på resturang började vi längta efter alla våra älskade pojkar och åkte hem igen. Laddad med ny energi klarar man nu sista veckorna innan semestern! Och efter semestern kommer Maffiamamman tillbaka till jobbet efter att ha varit föräldraledig!
Bilderna är av varierande kvalité eftersom några är tagna med telefonen. Jag vill även poängtera att Maffiamamman inte har någonting med maffian att göra (vad jag vet/tror), det är hennes alias.
bild4Huvudattraktionen på resan.
bild6
bild7Undra vad dessa budgetplatser kostade?
bild9bild8Tänk att dessa två fjortisar har fasta jobb, hus, barn, äkta män och ett litet gäng med söner.
bild2Brunch inför shoppingrundan.
bild5bild1 I rockhissens tak satt såklart en elgitarr.
IMG_8654IMG_8653Underbart mellanmålsutbud.
IMG_8656Som avnjöts på “trappen”.
IMG_8660IMG_8661
Klädprovning på Zara och studiebesök på H&M Home med annorlunda butiksidé. Man tittar ut vad man vill ha i produktutställningen och sätter magnetbilder på sakerna på en liten tavla som lämnas i kassan. Personalen plockar sedan ihop ens saker från lagret.
IMG_8664IMG_8671
IMG_8669IMG_8674IMG_8677
Ministol i minimonter. Vi kände oss som hemma med exakt likadana telefoner som på vårat jobb. Tyvärr ingen roomserviceknapp på telefonen på jobbet bara…
IMG_8678IMG_8680Födelsedagsbarnet Maffiamamman ser nöjd ut efter helgen.
Grattis på födelsedagen önskar familjen Vild!

1 kommentar:

  1. Tack, tack tack! Det var verkligen supermysigt på alla sätt och även om jag fick lite Axellängtan på hemvägen, så dröjde det inte lång stund hemma innan jag fick Sthlms- och egentidslängtan igen! Så himla härligt att bara få vara VI för några dagar! Värsta superpresenten ;) Kram

    SvaraRadera