onsdag 9 januari 2013

Lillördag

Idag har vi firat lill-lördag med fika, lite shopping och resturangbesök. Det är superdundertråkigt väder och vi väntar på snö så vi kan provköra snowracrarna (?). Många av er läsare kanske eventuellt möjligtvis inte har samma önskemål. Då har ni antagligen inte heller två snowracrar på altanen som väntar på att känna snö under medarna och svischa ner för backen i raketfart för första gången i livet.

4 kommentarer:

  1. Vi känner oss nog ganska sugna på att åka med i raketfart. Enligt SMHI:s prognos ska ni få 2 mm snö ikväll, det är en bra början...trist att all den fina snön försvann.
    Kan man uppfinna en liten privat snömaskin? Läste nyligen att den nya stora båten som transporterar oss mellan våra hem har en snögrotta där det alltid snöar, man kan simma in i grottan. Den 15/1 kör den sin premiärtur och den 20/1 blir det premiär för oss. Så spännande med lite nytt, efter tio års båtpendling!
    Här i den stora staden märker man inte ens att "gubben snö" varit på besök men just nu när jag tittar ut genom fönstret ser jag flingorna falla,vintern kommer nog tillbaka ändå!
    Kram till er alla

    SvaraRadera
  2. Man kanske skulle boka sig en resa med snögrottebåten snart...

    SvaraRadera
  3. Pizzan var också god och MÄTTANDE.
    Åter i Sthlm där det iaf finns lite snö kvar.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Sä mysigt det låter med lillördag som förgyller mitt i veckan.
    Det kommer nog snart lite snö så att killarna får pröva sina nya vrålåk i backen.
    Kram Farmor Eva.

    SvaraRadera